Tuesday, February 15, 2011

introduksi ! =D

weh korangg !! aku dah ade blog !! muahahahaha =DD
*cheh~ dah ade blog pon bangge ke amal oiii ?? *


sobab musabab aku buat blog ni bukannye apela kan,
sebab dah tak tahan telingo eden ni nak donga adek eden bebel.
antare ayat beliau yang menusuk ke kalbu den adolah ;

"kaklong,bile nak buat blog ni ? kunola awak nih !"
*heh~ suke suki beliau je dok mengate aku kuno. aku yang kuo nilah dok ajar die camne nak gune laptop tau. huh~ *



okeyh. tu sebenarnye alasan je.
sebab nye adalah ;
jeng jeng jeng.....










sebab aku BORING dok kat uma nih haa..
maunya tak, cuti 5 bulan kot bhai.
rase macam dah head to dinding dah nih..
aiyohhhhh~ =S

picture courtesy of encik google.


*inilah tahap ke-boring-an aku ! oke,ni over! this is just a metaphora*





May Allah bless,
Live your life to the max !
xoxo~

4 comments:

aisyahrosli said...

lol. aku yakin kau memang jadik cam orang falam gambar tuh!
welcome to the blogging world amal! heeee..

amal said...

errr..falam tuh ape ? HAHA

FarahYani said...

wewitt.. ;)

amal said...

peeewitttt~ ;p