Tuesday, March 22, 2011

The Veronicas

hey pipolssss!!
ade tak sape2 kat sini kenal The Veronicas ? I'm sure there are very very few of you know them rite ?
mesti dalam hati dok "aishh,sape veronicas nih?" takpun "ehh,gebang arh minah nih.mane aku kenal dowhh padahal aku kenal sume artis2 tiptop nih ".

sebenarnye band ni famous amos dekat over the sea. die tak berape terkenal sangat la kat msia nih.
sape2 minat gile nak mati the veronicas macam aku nih bole arh kite buat group KAMI MINAT THE VERONICAS.woohoo!!~ fans from malaysia nihh ;) tapi kondisinya harusla aku menjadi leader.bwahahahaha..gile gipang aku ! oke pasal leader tuh aku tipu ! =@

The Veronicas nih asal dari australia. selalunye lagu yang diorang nyanyi based on electro poprock song. Band ni ade dua orang and they are twins ! both female . sampai sekarang aku tak bole recognise which one is lisa and which one is jessica =.=" . Tapi diorang memang same gile wehhh..tak caye meh tengok !



haaa..tengok3 !! same gileee kan..dushh!!~ tapi lagu2 diorang memang terbaek dari ladang r weh. most of the song from their albums are written by them. hebat kan ??

Lagu2 yang terbaek dari ladang adelah ;

Err,actually banyak lagi aku nak letak sebab playlist aku bole kate penuh dengan lagu2 diorang tapi cam over arh pulak kan.. Ouh lupe pulak ! before the veronicas ni dapat their band's name they called themselves as The Teal. So actually The Teal and The Veronicas are the same.


Senang cite kome try jelah dengo sume ye ! tak rugi =)



May Allah bless,
Live your life to the max !!
Embrace your awesomeness !!!
xoxooo~

3 comments:

izzaniharyati said...

eh, aku kenal ape diorang! haha!

FarahYani said...

bukan ke dorg famous kat malaysia jgak ke? dlu frh igt lagi, kat hitz.fm lagu "when it falls apart" ada play.. tpi skrg dah xde lah.. i thought dorg dah xlaku dah..

amal said...

yeke ? everytime amal tanye kenal the veronicas tak ? they were like "errr,who??" maybe dulula kot ! heee~