Tuesday, March 8, 2011

fear"more" not fear"less"

lol~aisyah takot satay ?? muahahahahaha =DD pe kebende la kau ni nyah ?

okay3..aku kene tagged oleh cik aisyah rosli ! aku tau kalau aku post nanti mesti nak bahan aku punye tapiii.. 
:)   (:



TEMPAT TINGGI
ulalalala~ serious aku cowak kalau aku kat tempat yang macam tinggi gilee..tapi bukan la aku phobia nak pi cameron ke genting ke..tu memang dasat tahap petala ke 10 la kan.  btw,*kalau sape2 budak ucsi dulu tau la kot.* kan ade tangge warna kuning nak pegi blok c yang dekat kedai auntie bihun tu kan, mase mule2 aku datang UCSI, aku takot kot nak turun gune tangge tuh.berpinar bijik mate aku yang bulat macam kucing nih.aiyark ~
 korang tak rase ke tangge tuh macam tinggi gileee. *ke aku je yang rase macam tuh*  and I'M NOT KIDDING ! oke,korang bole gelak sekarang jugak ! heh~






ade lagi satu time kitorang "JOGGING" kat taman tasik permaisuri,kan ade macam playground kan. pastu kitorang naik la playground tuh *kunun2 kitorang ni masih lagi kanak2 ribena yang comel*  and mase diorang sume nak turun tuh aku tak reti nak turun balik. gilela~ naek pandai nak turun tak pandai. apa punya turr! huh~
ouh ya ! lebih kurang tinggi tu la playground yang kitorang naik tuh. kire logik la kan aku takut nak turun ! kan ? kann?? kannn??



COKLAT DAIM
alkisahnye dulu mase first time gi langkawi ma aku excited la kan beli coklat banyak2. aku pon tibai la. lagi2 DAIM. aummmm~! korang bayang kan la yang coklat yang satu peket tuh aku makan sorang2. 
perghhh!!~ silap2 kalau hingus meleleh pastu aku jilat pon tak sedar gamaknye !! tamak haloba punye orang. heh~ pastu esoknye datangla penyakit muntahimia daimian.
esoknye,mase kat sekolah la kan *mase tuh darjah 5 tak silap*  aku dah tak sedap badan dah. pastu masuk2 kelas je terus rase macam nak muntah. lari lari kuda la aku gi toilet. sekali kau..haaa, amek ! setiap jam aku gi ziarah toilet ! kalau toilet tuh wangi macam softlan takpe la jugak . ini macam hape jeee.. aiyo~ tapi standard arh tu kan toilet kanak2 sekolah . huh~
daim oh daim.


sampailah sekarang aku tak makan daim tau tak ? heh~ orang tamak selalu rugi. macam aku la kan. 





setelah bersidang di bilik mesyuarat,aku dengan lapang dadanya ingin mengetag
  • ainahalidalpi
  • auniizzatiazhar
  • amirahanumazahari
  • semua orang 



May Allah bless,
Live your life to the max !!
Fear Allah first peeps ;)
xoxo~







4 comments:

FarahYani said...

hahaha.. ehh sama lah kita.. dlu frh pon takut nk turun playground tu.. terketar2 trun tangga dia.. =.="

amal said...

HAHAHAHA..amal ingattt sebab farah penah cakap macam tu jugak kat amal ;)) mase tu tak silap tinggal kite 2 je kot kat ats tuh =.="

aisyahrosli said...

LoL kauorang nih.
weh, sedap kot colat daim! ishk. rugi jerr.

rj Etika said...

hahahaha...da lame tak makan daim. gile rinduuu... XD