Sunday, March 6, 2011

Justin Bieber

hey pipol ! arini dua kali aku send post. nampak sangat boring kan ? aiyark ~ please please please lar someone just hire me for work !! heh~ tapi kalau aku dapat keje pon macam mak aku bagi. aku dah buat Perjanjian Pangkor dah dengan die. nak tak nak bertahan jela ye cik amal lawa ! muahahaha


ouh3,sekarang aku tengah tengok justin bieber berlakon dalam CSI season 11. die macam agak talented la jugak berlakon2 nih..tak caye gua ! even die first time berlakon *i guess*  nampak macam real jee..cume slek suare die tak macho arh pulak ! bile menyanyi okay je ! *sigh*





bile tengok die ni berlakon ,i'm starting to ponder and wonder how much did he get from the csi's production?
kalau banyak aku nak mintak die belanje aku ! muahahaha..tak banyak, beamers ( BMW ) 5 series je. heh~



mule2 aku tak berape minat sangat budak tak cukup matang  die nih, tapi bile aku tengok mate die bisa gugur jantung gue seyhh =) <3

tengok2 mate die.purrrrrr,,sexayyy !!~ *drool*



Footnote: Happy Belated Birthday Justin Bieber !!  same birthday dengan i lahhhh u nihhh..muahahahaha =DD


May Allah bless,
Live your life to the max !! xoxo~







5 comments:

aisyahrosli said...

agak ah, aku pon terfikir, berapa eh dia dapat berlakon?
mata dia x sexy pon. -.-'

amal said...

betul3..mesti banyak kan weh ? kaye gak csi nih..tapi asal la bukan uCSI yang kaye..heh~ derr,sexayyyy la mate die..g amek magnifying glass yang paling BESARRRR pastu kau tengok betul2 mate die tuhh..huh!nescaye kau akan tergoda ! XD

FarahYani said...

dia dh hot dah la skrg slepas dia potong rambut dia tuu..
plus dia gentleman, mcm romantic je dia n selena.. XD

anak uncle azhar said...

ahh! takbisa! dia auni puny !!!!

nur hidayah abd rahman said...

suke suke csi baru,

k. amal, i miss u!