Sunday, March 6, 2011

single is better yayyy !

  1. Your late night are all yours.
  2. No anniversaries or extra birthday to remember.
  3. Don't have to change your life because of the jealousy issues.
  4. No endless nagging.
  5. Don't have to bother when you have bad hair day or bad tudung day.
  6. Don't have to stick to your phone for like 24/7.
  7. If you forgot to put your deodorant on, no one cares.
  8. Save money,money,money and money.
  9. All the good man are taken plus too many men to choose ! ;p
  10. Men can't handle me. =))


actually banyak lagi sebenarnye aku nak bebel,
tapi kang nanti ade pulak orang cakap aku ni tak open minded la apelaa..kan kan kan?? =D
but seriously aku takde la anti orang kapel ke hape ke..

tipula kalau aku cakap aku tak teringin nak someone who can be my crying shoulder or joy to share.
TAPI, itu kalau ikut nafsu la kan..
haaaa,korang jangan lak nak deny ke hape ke kate "ehhh,aku mane ade.cool je", mesti ade jugak sikit pernah terlintas kan...
kalau pikiaq ikot akal yang Allah dah bagi buat ape aku nak couple.
sebab aku dah ade FAMILY YANG THE BEST and MY DEARIE FABULOSO FRIENDSSS that i know will always stand by me no matter what happen kan ??
;) *lol~ini bukan bodek ! this is a way how i can show you how i appreciate you guys sooooo dammnnn much ! XD*



Lagipun keje aku yang masih mude belie remaja ni STUDY ! errr,study la jugak ! muahahahaha =DD
And i do have faith that one day i will find my own "ADAM". (=


footnote : kepade sesape yang masih single, chillax la babe ! ade jodoh tak ke mane kann ?? (:

*ouh,entry nih bukan untuk berjiwang ke hape. Just nak bagitau single is wayyyyy more better *


May Allah bless, 
Live your life to the max !!
xoxo~

6 comments:

FarahYani said...

status: single, but heart is taken.. hahaha

amal said...

HAHAHA ! ouhh yeahhh ;)

debudebukehidupan said...

dis is so true bebeh!!! xkn ade extra stress yg berlebihan n xberpatutan.. wohoo... XD

aisyahrosli said...

woot~woot!
I'm in the single club too yaww!
haha.
betulbetulbetul. sangat setuju dengan post ini! sayang kau jugak amal! hahahaaa. ;p

aisyahrosli said...
This comment has been removed by the author.
Ellya `Amirah said...

haha. betul2. single plg bes.