Thursday, April 21, 2011

contest mata paling cantik.

Bismillahirrahmanirrahim and assalamualaikum,

Hey pipols ! Ni first time aku masuk contest sebenanrnye. Mak aii,berdebar debar cheq tauu.. HAHAHA, gedik kau amal ! ;p Sebab dah boring tahap gaban aku pun masuk arh contest nih. Nak tau contest apee..  tadaaaaaaaaaaaa!!!




Syarat2 penyertaan die adalah ;

1) Korang mesti ada Blog dan akaun Facebook.


2) Jadi follower blog Hikayat Si Luncai. supaya senang nak inform apa-apa pasal contest ni. Lepas contest ni habis, nak unfollow pun takpe.



3) Kena LIKE page Sweetpink Lens Shoppe di Facebook yang juga sebagai sponsor rasmi untuk contest ni.



4) Letak banner Contest Mata Paling Cantik kat sidebar blog korang dan link kan ke entri ni



3) Buat simple entri mengenai contest ni. Letak gambar korang. Pastikan gambar korang close up bahagian muka dan mata. Tak kesah la gambar pakai contact lens ataupun tanpa contact lens. Korang boleh letak banyak lebih dari satu gambar tapi luncai akan pilih satu je.



4) Tag 3 orang rakan blogger korang.



5) Tinggalkan link entri contest korang dekat bahagian komen entri ni.


Kalau nak tahu lebih lanjut pasal contest ni pi la terjah owner blog Hikayat Si Luncai :)


So dengan tanpa segan silu nye aku nak bagi gambarrr..


dan lagi satuuu.. (:


dan lagi satuuuu..














okay fine ! Dua je aku letak. Nanti kang orang ingat aku dok perasan sorang2. aiyark~

Tanpa segan silunye aku nak tag ;
  1. Aina Halid
  2. Aisyah Rosli
  3. Farah Yani

Till then peepsssss,
xoxo~

10 comments:

Encik Luncai said...

thanks join contest ni. tunggu luncai bagitahu tarikh LIKE gambar yea..good luck :)

FarahYani said...

ermm.. beb, u tagged me i kena buat apa? ><

btw, u look beautiful :)

amal said...

alaaa,join la farahhhh !!! farah pun cantik jugeee ;)

FarahYani said...

oh no! ceq segan.. huhu.. xpe, yani just sokong lina je.. lina tolong wakilkan.. :)

Aina said...

hahaha... wah... kau ngaku mata aku lawa ker ni?!?! selama ni kata sepet~ =P

amal said...

yani; aishhh~MASUK jela ! hahaha
boncet ; zzzzz!!! kate kau pakai lens nak bagi mata besar. masuk je arh :S

miss nadya said...

terjah dari contest niey...boleh kan??nak memollow n masuk minang..hehe..xde r..:))

jemput join >> MISS NADYA BUAT GIVEAWAY KALI PERTAMA

| gad1s s0ypans | said...

g0od luck.....

(=

fiq. said...

mate busar n cantik ngat, mcm noraniza idris pown ade, cantek2....
minum innershine ke?

[sutera kasih] said...

nice..good luck :)