Tuesday, April 12, 2011

damn you KELKATU !

Bismillahirrahmanirrahim and assalamualaikum,

Hey pipols ! Mase aku tengah buat entri nih aku berada di alam kegelapan. Oh ini adalah kerana kehadiran kelkatu yang sangat2 la membuatkan jiwa ragaku terseksa. *ayat cam hapeh je*  Tadi masuk2 je bilik tengok bilik gelap. Aku pun tanye arh adik aku asal tak bukak lampu nih. Rupa-rupanya sebab kelkatu. Aku ingat kelkatu tuh dah lari la. Sekali aku bukak je lampu, hambek kau tak sampai seminit kelkatu dah penuh kat lampu. Damn youu !! Dah arh katil aku penuh dengan sayap2 die tuh. Tapi badan die takde pulak. Huh~

Tetibe aku terpikir, mase kite tutup lampu tuh die nyorok kat mane eyh ? nak kate atas lantai ke hape ke takde pulak. polik denn!!





Cakap pasal kelkatu tetibe teringat la pulak kesah kawan aku nih. Dulu mase kat asrama every friday night kitorang buat la bacaan yassin kat surau. Tapi time tu ade kelkatu so kitorang bukak la satu je lampu. Abis je bacaan tetibe kawan aku cakap , "eh,macam ade something arh dalam hidung aku nih".  Aku pun tanye arh amende. Lepas tu die korek2 arh hidung die, *oke part ni agak tak senonoh sikit. HAHA *  Sekali die cakap , " Eiiiiiii, kelkatu la ngeng ". HAHAHAHHAHA. gile geli nak mati kan. aiyark~


Kalau masuk dalam baju ke tudung ke boleh arh tahan lagi, ini hidung gak tempat die nak landing. waiyark~ *faint




May Allah bless,
Live your life to the max !!
Embrace your awesomeness !!!
xoxo~

4 comments:

aisyahrosli said...

kelkatu??? nama benda alah tu kelkatu eh?? aku tak pernah tau pon nama sebenar dia.. first time dgr.. huhu

FarahYani said...

hidung kawan amal tu moist kot.. tempat paling sesuai nk berehat.. hahaha

kelkatu eh nama dia? kat sini org panggil kekatu jek..

amal said...

ecah n farah; errr,kelkatu ke kekatu ke hape nih ? amal pun taktau. bwahahahaha =DD tapi amal panggil kelkatu la ;)

hud aikara said...

hahaha..lucu pulak kelkatu masuk hidung..XD