Friday, April 15, 2011

salah ke kalau kita buta IT ?

Bismillahirrahmanirrahim and assalamualaikum,

Hey pipols ! Well well well. Aku admit aku nih one of the people yang buta IT. Err, bukan la buta. Buta tuh macam strong words sangat. Kire macam tak berape pro la kan. Aku tak berape reti sangat nak gune words, movie maker etc etc.

Sape2 yang same macam aku hands up guys !! *me me me* Kebanyakan orang yang buta IT nih most of them are woman. Bukannya kitorang sengaja nak tak-berapa-pro-IT la kan. Kami saje je nak bermanje2. Ingat tak dalam novel Aa+Bb. Yang mase Addin mintak tolong Benz Aliff compressedkan file. Mase Benz tolong Addin tu so sweet dowhh. Sape2 yang tak bace novel nih sangat rugi okayy?? Kalau kite taktau berape pro bab2 IT nih kite boleh la mintak tolong husband ke, tunang ke, boyfriend ke and bole la manje2 macam Benz and Addin tu kan ? :p *oh cut it off amal ! *

Okay. The point is dah kalau semua reti bab2 IT habis arh semua bende nak dihacking . Lepas tu takde la orang yang jadi lecturer IT ke cikgu IT ke or anything yang bersangkut paut pasal IT la senang cite kalau dah semua nak pro kan. And peluang pekerjaan pun dah kurang. *cehh,macam nak buat karangan pulak :p * 




Footnote : Anyone who wants to be my Benz Aliff ? :p *gatal mode*




May Allah bless,
Live your life to the max !!
Embrace your awesomeness !!!
xoxo~

3 comments:

ferra said...

xsalah. tp agak ketinggalan lah

**::CIKNUURUL::** said...

btol3,..mostly y rabun IT ni,*ceh,,ayt sopan*,.hehe,.are woman,.CN pon xbape reti sgt tang mvie maker ke hape sume tuh,yg CN reti edit gmbr je,.haha,.


btw,thanks sudi folo ek,.CN folo balik,.keep in touch,slmt brblogging dear,.

hafiz hafizol said...

Hahha.. pinjam pic nie jap.. nak wat entri sal buta IT jugak nie hahhahaha.. mehla nak baca...