Thursday, April 7, 2011

VICKS itu lipbalm.

Bismillahirrahmanirrahim and assalamualaikum,

Hey pipols ! Dulu mase zaman kanok2 rebena dulu aku selalu la kene selsema. Pastu mama belikan la VICKS. Kirenye VICKS ni peneman aku sehidup semati arh mase kanok2 dulu. Ouh ya, sape yang tak kenal VICKS meh nak tunjuk kat hangpa suma ;


VICKS peneman jiwa ragaku




Dah namenye budak2 kan. Manela tau pape. Dulu aku selalu guna VICKS nih bukan untuk sapu kat hidung tapi sapu kat bibir. dayumm~ Ini serious ! Ouh kalau korang nak tau rase die camne , rasenye sejuk2 berangin !! muahahahah =D

Yela,cube korang tengok. Bentuk VICKS tuh same macam lipbalm kan.



Aku tak tau la nape dulu time kanok2 aku cam addicted gile dekat VICKS aka LIPBALM nih. kalau sedap takpe gak. aiyark~




May Allah bless,
Live your life to the max !!
Embrace your awesomeness !!!
xoxo~

9 comments:

athira tinted said...

haha...mcm mna la rsana bila vicks sapu kat bibir...
sure sejuk dan rsa mcm pnas2nya...

~xleh nk bayang..ahakz..

debudebukehidupan said...

boley dpt bbr cm anglne jolie x? urm.. bak tgk bbr awk, klu boley, nak try jgk!!!! ahaks

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

amal..kak pinky folo kamu sini ;)
eppy blogging ya..

amal said...

thira : hahaha,,betul3 !! sejuk2 beranginnn !! :pp


dayah : aishhh~taknampak ke bibir i macam anglelina jolie nihh..hak3 :D


kak pinky : weehuuu,thnx sis! <3

rj Etika said...

hahahahaha!!! tak rase pedas ke sapu kat bibir? ? ? -.-"

Tasha said...

ermmm..... sebenarnya kurang faham la. masa kecik dulu sapu vicks kat idung ker kat bibir?

ten dah besar u sapu lips balm tu kat idung ker kat bibir?

maaf......lambat pick up

amal said...

heeee,takpe3. dulu mase kecik2 kalau time selsema sapu la kat hidung. tapi selalunye sapu kat bibir la mase kecik2 dulu ! ;) bile dah besar baru macam paham yang sebenarnye takboleh sapu kat bibir =)

kay_are said...

ade beze ke 22 bende tu? rase same je.. due2 berangin.. =)

amal said...

kay_are ; HAHAHA. jangan kate pernah pakai lipbalm ? :P