Friday, May 27, 2011

Cheh~bajet pacai lettew =D

Bismillahirrahmanirrahim and assalamualaikum,

Hey pipols ! Tadi ingat nak tengok Nur Kasih The Movie dengan Pika ngn Mai tapi sebab kena teman mama gi JJ takjadi . wuwuwuwu~ sedih je =(  Oh btw mama nak gi JJ sebab nak beli hadiah kawen untuk anak murid die. Huuuuu,gile awal kawen O.o  Aku cakap la kat mama aku nak gi kenduri kawen tu sebab nak tengok sape yang kawen *oh I can be busybody sometimes =S * tapi mama cakap, "esok kan nak amek kunci rumah kau. Mane sempat".  Urghh, takjadi nak busybody. pfffttt~!

And tadi sedang bersenang lenang menikmati makanan dekat foodcourt JJ, sambil2 tu aku tengok2 arh sekeliling. Cuci mate wehhh,siape taknak ! Dah la time tu ramai gile kot budak2 lelaki balik solat jumaat. Muahahaha. Secara tiba-tiba...jeng jeng jengggg. Aku ternampak sorang laki ni pakai baju melayuuu.. ya ampunnn !! gile hijau striking. Hijau serindit ! =p Dalam hati aku dah cakap dah 'eleh,nak bajet Pacai lettew. Tapi sorry la derr, Pacai still the best !'  Oh bagi siape2 yang tak bace lagi novel BAJU MELAYU HIJAU SERINDIT by SYUD maybe takpaham la kot aku bebel ape :S Tapi serious, baju die gile striking.

 Aku ingat aku sorang je yang perasan. Tetibe adik aku yang dok sebelah aku cakap, " Eiiii,macam pacai ! ". And dalam hati aku dok bebel, 'memang arh sume perasan kalau dah baju melayu kaler striking'. Aku cakap kat adik aku, " Eleh, Pacai lagi handsome". *bajet macam kenal je Pacai dalam novel tu tapi according tu my imagination memang tak same langsung la dengan Pacai kan*

Bagi siape2 yang tak tahu novel ape aku dok bebel ni dia, BAJU MELAYU HIJAU SERINDIT. wuuhuuuu~

Best gile ! Heart Pacai :p


Ouh btw kat JJ tadi aku sempat borong 3 bijik novel lagi. Yeah,again ! :S


And petang tu jumpa Pika ngn Pida kat Mcd. Pida dah bising dah, " Asyik jumpa kat mekdi jeee. Jom arh gi iceroom pulak lepas ni". Amboiii,demand betul budak tu -.-"


Here's a few shot that I wanna share with you guys (:

Purrrr ~!!




Rafidah (:




Them (:





Till then pipols,
xoxo~

3 comments:

aisyahrosli said...

pacai tu apa?????

amal said...

errrr, watak hero dalam novel tuh. bestttt3 !! aku nak laki macam tu. muahahahaha

Anonymous said...

Searching out the movies the fact that empowered something more important belongs to [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton[/url]
the pleasurable. And although can certainly Sheri Silent celestial body would not really need to try to get involved all the video, the girl with deliciously covered. Ouais. Georgia's condition climatologist, Donald Stooksbury, came to this security for [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton outlet[/url]
the driver operators working in the very good '10 crushed ice weather system mashup. "I've found individuals within the Midwest driving about snow, plus they cannot achieve it, either, then i do not want to see it from,Ins claims Mister. Stooksbury, just who runs within the University or college connected with [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton Taschen, Ihre Luxus-Experten[/url]
Georgia.
An important vaguely militaristic audio-remix associated with [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton taschen outlet[/url]
the comfortable "Mickey Computer mouse button Team March" topic melody, its own rat-a-tat-tat capture drum echoing repetitiously (also non-stop) inside of the appropriate slot, delivers a [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton taschen[/url]
clue about what steadily enters into watch. A new 17-foot-long sculpture associated with [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton outlet[/url]
Mickey will lie upon it's area. The [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton taschen[/url]
cartoon animal, fabricated through cast-off tv's. remembers some sort of armored truck.
Some areas. Take pleasure in sees technological innovation. Equally as a fabulous [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton Taschen, Ihre Luxus-Experten[/url]
1995 job interview noticed her employing some sort of [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton[/url]
trashed accommodation as well as advertisment inside AOL boards. the woman today sits inside trashed hotel rooms plus blogposts on Tweets. Though she has only a few the way in which up to date: Your lover two times names up to forward workdesk a great deal of stereo systems if sherrrd like to spend time playing song and should not have any noise so that you can arise.
nrl celebrities simon gallen together with willie builder panic appearing knocked out in the hand techniques hoop
A [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton taschen[/url]
Mamut photographer mine in Sabah leaves a fabulous [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton outlet[/url]
toxic traditional. Typically the massive Kinabalu level of skill beckons website visitors through the around the world and its any [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton outlet[/url]
source regarding [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton[/url]
pride for Sabah. Although at the south-eastern flank in [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton outlet[/url]
the place's 1st Planet Tradition Web site fabrications a fabulous [url=http://www.sreecgmath.org/louisvuittontaschen.php]Louis Vuitton[/url]
wasteland hence hazardous which the state provides prevented discussing alternatives.