Tuesday, May 24, 2011

oi BLACKBERRY !

Bismillahirrahmanirrahim and assalamualaikum,

Hey pipols ! Tetibe aku nak BLACKBERRY ! uwaaaaa T.T  Dah lame kot aku mengidam Blackberry sebab tengok Lily Amirah punye Blackberry macam coolio gileee (: Actually hari tu nak request kat papa nak blackberry tapi kalau nak blackberry kene ade pelan sume tu. Aku takdak duit nak buat2 pelan ni sume -.-"

Kalau tak buat pelan nanti jadi macam Blackberry Aina. Aina and Her brainless Blackberry. heh~ 

And aku taknak yang touch2 screen dah. Leceh gile kottt -.- nak type mesej pun asyik tergelincir je jari I yang runcing ni. Type backspace type backspace sampai bile pun tak habis. Kadang 5 minit gak la nak type mesej padahal pendek je pun ayat tuh. Yeah I know I am noob! And TYPO gileeeeee :S Ask my friends if you don't believe it!

So BLACKBERRY ! You'll be mine someday bile dah berkerja. Insya-ALLAH (: And I prefer BOLD. 
Yeah,BOLD LIKE ME ! mwahaahahaha :)

Rawrrrrr ~!! Wait for me baby :)



Oh ya new SAMSUNG GALAXY S 2 dah keluar. My lil bro nak beli yang tu. Hari tu pulak mama macam ade bagi hint kat papa nak handphone GALAXY jugak. Heh~ Habis la satu family aku nak pakai GALAXY series. Boring -.-"


Till then pipols,
xx~ <3

6 comments:

aisyahrosli said...

LMFAO!
aina and her brainless bb??
haha!! kalau takde plan semua tuh jadi brainless ke bb tuhh??
weh, time kau kerja, entah2 bb bold tu da jadi taraf nokia 3310 gamoknye. LOL.

anak uncle azhar said...

BB? HTC la kak amal :P yea yeaa? :P

amal said...

ecah;hahahaha..kalau takde pelan kau boleh send msg ngn kol jela..takboleh nak pakai gps ke ape ke..baik pakai 3310 je macam tu :p



auni;HTC ?? HTC takde yg newest model lar :(

zareen_wsm said...

sme2...nk bb gak :D

amal said...

kannnn :p bb bestt :)

amal said...

kannnn :p bb bestt :)