Friday, June 3, 2011

papa YOKIES mama YOKIES !

Bismillahirahmanirrahim and assalamualaikum,

Hey pipols ! Tadi aku ngn adik2 aku borak lar pasal novel. Pastu aku ternampak lar satu novel ni kat rak novel aku. And then aku suruh adik aku bawak keluar the novel. Sekali tengok cover novel tu aku teringat cerita kartun yang aku selalu tengok masa kecik2 dulu. Taksilap aku YOKIES (: Ala, yang die duduk dalam telur tu. Aku suke gile kottt cerite tu. tv1. muahahahha =DDD Masa time nak tunggu azan mahgrib kitorang tengok la satu family including mama and papa tengok cerita tu. HAHAHAHA. comel kan kalau parents kite tengok kartun dengan anak2 die. :p


Haa, ni lar novel yang macam kartun YOKIES tu. Sama kannn.. Btw novel ni best ! =D Ehem3,selingan sekejap. Hehehehe


YOKIES !



Haaa,ni la kartun yang aku cakap tu. Diorang duduk dalam telur kannn ? :p  Aku ingat lagi anak2 yokies tu panggil parents diorang mama yokies ngn papa yokies. HAHA. Boleh recall kan kanak2 ? :p

Sekarang dah takde dah kartun ni. Uhuk3. Sedih T.T Nostalgik kott bhaii :S



the YOKIES family (:


Till then pipols,
Btw ape kartun yang korang suke tgk masa kecik2 dulu eyh ? Yang melayu punye la :D
Tons of loveeeeee <3

1 comment:

FarahYani said...

sekarang ada geng bas sekolah and rafeeq.. hahaaa..