Monday, June 20, 2011

papa :')

Bismillahirrahmanirrahim and assalamualaikum,

Hey pipols ! This post is actually dedicated to my pa <3

HAPPY FATHER'S DAY PA (:

Sorry sebab selalu susahkan papa. I know I am not a good daughter to you pa. Kaklong takpernah buat  pape yang boleh papa banggekan. Selalu susahkan hati papa yela kott :'(

Kalau kaklong mintak pape, mesti mule2 je papa bising. Dalam bising2 papa tu mesti papa bagi ape yang kaklong nak kan :') And even ape yang kaklong mintak kadang2 mengarut,merepek,takmasuk akal pun still papa bagi kan.




Kaklong tau papa mesti taktau pasal blog kaklong ni. Sebab tu kaklong buat entry ni sebab kaklong malu nak cakap depan2. Hehehehehe~ Aku memang pemalu okeyyyyy :ppp

Even kaklong takpernah cakap kaklong sayang papa, kaklong harap papa tahu yang kaklong sayang papa sangat2. You are my FIRST HERO and WILL ALWAYS BE MY HERO (:

I promise that one day when you'll say my name in front of your friends and family, you'll be proud. I promise ! 



Till then pipols,
Mata aku tetibe masuk habuk pulak, heeeeee~
xoxo~

3 comments:

buDak.Kerek said...

samalah kita amal.. malu nk ckp depan2! ><

amal said...

HAHAHAHHAHA..yeay ade gang ! :D

hafizmohamad said...

oh aku ingat anak perempuan rapat dengan ayah.
im wrong.:D