Thursday, August 11, 2011

Porsche bhaiiiii *drool*

Bismillahirrahmanirrahim and assalamualaikum,

Hey pipols ! Patutnye time2 macam ni aku kena study. TAPIIIIII kalau dah laptop depan mata dengan internetnye terbukak, memang waalaikumussalam la buku2 sekalian =)

Oh btw,semalam kitorang ada public speaking dekat north wing. And for sure I don't want to talk about  my public speaking la kan sebab mine was sucks giler kot. And I does'nt even know what the hell I was bebeling about -.-"

Oke sambung. Masa otw nak balik tu aku nampak la ade satu kereta prosche yang sangat cun melecun dok park dengan smartnye depan U aku. Dah nampak porsche mesti la dok bajet kereta tu aku punye kan. Aku pun dok jerit2 la kat kawan aku, " Oi mana kunci porsche aku ? Siapa nak tumpang ni? ". Biasala kan bila perasaan dah mula melanda kan. And tetibe one of my friend gelak2 and pandang belakang aku. Aku pun pusing la belakang sekali rupenye owner porsche tu. Hambik kau. Dah la orang putih. Kacak bergaya. Rawrrrrr~ Tapi malu giler la kan sebab die macam paham malay. Dia siap tanya lagi; " you want kunci ? ". Erkkkkk~ Maluuuu -.-"



Memang la kacak bergaya kereta carrera ni. Haih~ *drool seribu kali*


Eh till then pipols ! (=

4 comments:

zareen_wsm said...

buat mlu mamanda btol...hahaha

buDak.Kerek said...

BHAHAHAHAHA!! imagine if u said yes.. ntah2 dia bagi korg naik kejap ke.. woah~!

aisyahrosli said...

whewhewhew!! awat tak ngorat ja laki tuh. untung2 dapat porshe sebijik gedebuk. haha.

amal said...

zareen ; HAHAHAHHAHA. ni ikut gene mamanda la ni ;)


kerek; Woahhh~ tul pa sal kan :p



ecah; nak ngorat tapi mcm dah kawen je =S wuuuu~all rich and good man is taken la weh