Friday, August 26, 2011

sungguh AWESOME !!!

Bismillahirrahmanirrahim and assalamualaikum,

Hey pipols ! Sorry dah lama gile nak mati tak hupdate kan. Ditambah dengan busy campur malas campur puasa campur takde idea ape aku-nak-melalut memang takde entry la kan.

Oh btw, I think sepanjang aku masuk medical school, this week is the MOST awesome week dude !

First, Isnin tu masa bukak puasa kat Sang Dewi *ehem3,ni restoran dato' Siti Nurhaliza fyi ;)* tetibe aku, fairuz,syiqin,farah semua mengidam tutti frutti. Rawrr~ lepas tu kitorang pun merengek2 la dekat aina kan because she's the driver. And after lepas terawih, bergegas la kami seramai lapan orang which are me,shahida,amirah syahirah,hana lavender,fairuz,syiqin,aina and farah pergi tutti frutti kat bandar tasik permaisuri. And let me stress here, 8 orang naik satu kereta and the car is actually a sedan ( honda city ) ,not a MPV ! Korang boleh bayangkan la betapa padat macam milo nye kitorang at that time -.- But surely it was a great great great experience tho. And pssttt, sebenarnye dah banyak kali kitorang buat keje macam ni. muahahahha. And please, tolong tolong tolong jangan ikut cara kitorang buat ni ea. Ini dah darurat yang amat -.-" Sebab tu kene sumbat jugak.

Take one. Gegar sebab time ni aku gelak. Padat giler kan. Oh maybe korang takberapa nampak kot sebab susah nak nampak -.-"



Take two. Takjadi jugak sebab takboleh nak masuk semua. Plus ada sorang kene duduk atas lantai kereta time ni =S



And lepas pergi tutti frutti kitorang gerak pi uptown sebab aku nak shopping2 sakan kan. Aku hengat aku sorang je yang nak shopped, sekali hamek kau, semua dok beli tu la beli ni la. Yang paling banyak beli Fairuz la padahal die yang dok taknak ikut taknak ikut masa aku ajak pi uptown. Cheh -.-" Tapi memang murah giler wa cakap lu barang2 kat situ. Maybe sebab nak raya kot. Even tak berjenama it's worth buying (:

Second, kitorang punye calss kene buat video for non verbal and verbal which is for behavioural science subject. Masa nak buat video tu punye la kecoh masing2 semangat gile nak shoot la, edit la, buat skrip bagai. Aku dah rasa macam Arts and Performance students dah. And semalam kitorang tunjukla video group masing2. And of course it was hillarious to the max. Plus I can't believe that yang ramai gak my friends know how to act. Sumpah taknampak kekok langsung. That were the best videos I watched freshly made by my friends ever =D

Oh the best part why I called this is the AWESOME week sebab duit JPA dah masuk. Yeah yeah yeah *belly dance*. Sumpah aku takpernah rasa aku sengkek giler sampai la bulan ni. AKu memang catat rekod la sebab duit aku tinggal O.OO ringgit malaysia dalam purse. So bile duit JPA masuk, adalah dalam rm5k lebih, siapa yang tak suke bhai. Duit raya oh duit raya XD   Aku kaya ><
  


Oh till then pipols ! I love youuu awesome pipols and bloggers. (=

1 comment:

buDak.Kerek said...

shopping really sure is a best therapy to release your stress ;)