Tuesday, March 15, 2011

kerana URL

heyya pipolss!!
aritu aku ade la blogwalking pastu terbace satu article nih.
ouh btw aku dah lupe which blog yang post pasal bende nih tapi kalau owner blog tuh nampak post aku nih same cam post die sorry la eyh.
lupe seyh blog mane sebab banyak sangat blog dah bace =S. Jangan saman pulak ye nanti. teeheee~

tapi demi keamanan umat Islam sejagat *ceh,ayat gempak!* aku nak share2 la dengan korang nih.

HATI-HATI time nak type url blog sebab kalau salah type die jadi bende laen. 
Contohnya ;



korang punye url blog patutnye macam ni;

http://amalsangatlawa.blogspot.com

tapi tersilap type menjadi;


http://amalsangatlawa.blogpsot.com

see!! when the s and p have changed the places nanti korang akan nampak page yang tulis

MEGA SITE OF BIBLE STUDIES.



astaghfirullah ! hati2 la ye kanak2  =)
Jangan sebab tersilap type kite terpesong akidah !



May Allah bless,
Live your life to the max !!
Embrace your awesomeness !!!
xoxo~~



7 comments:

Encik Amman said...

aha..penah termasuk macam ni =.=

kay_are said...

ni sume taktik keji orang2 sane tu r.. ish ish

debudebukehidupan said...

ya Allah.. smpai cmtu skali.. tenkiu amal!!! :)

siti nursakinah said...

k.amal , info sgt bagos !

org baru tahu :)

anak uncle azhar said...

err, website tu ada apa je ?

Azroy Bin Kassim said...
This comment has been removed by the author.
Azroy Bin Kassim said...

baa~ CAK!!

bahaya tu.. kalau iman tak kuat jgn la tinjau².. Alt+f4 je..