Wednesday, March 30, 2011

menanti kekasih hati

Bismillahirrahmanirrahim and assalamualaikum,

hey pipols ! last week i got a call from ucsi saying that i have already passed the interview and is accepted to the medical school. okay,at that time my feeling was like ENRIQUE IGLESIAS is proposing me. bwahahaha.. *sangat over tapi peduli hape aku =D* Die cakap maybe around next week which is this week sampai la offer letter tuh.

rawrrrr~


Tapi hari isnin hari tuh almost like 98% of my friends dah dapat the offer letter. for sure arh aku cowak tak hengat kan. And the due date untuk hantar the acceptance letter pulak before 30th of march. lagi arh mengigil tahap tak hengat aku. Lepas tuh hari Selasa aku bangun memang awal gile sebab nak tunggu offer letter punye pasal kan.

Memang gile arh time aku menunggu ketibaan "kekasih hati" aku tuh. Every time ade bunyi motosikal je aku lari tengok pagar. Lepas tuh bile dah lame2 aku macam dah give up gile2. rase macam ENRIQUE IGLESIAS dah jatuhkan talak kat aku. Aku rase macam ade awan hitam atas aku. Ala macam dalam komik tu.

Dan tidak berapa lama kemudian.................................*sila sambung sndiri*



























oke main2. around 2 to 3 pm tetibe ade orang pinn pinn. And yeahhhh, aku dah dapat offer letter. My feeling at that time ?! rase macam ENRIQUE IGLESIAS rujuk balik dengan aku bhaii..muahahahaha =D



ouh,sape2 yang menyampah dengan ENRIQUE IGLESIAS jangan bace entri nih sebab aku banyak type name die. ngehehehe~motif letak warning ni dekat bawah ? lu pikirla sendiri !


Footnote : penantian satu penyeksaan !


May Allah bless,
Live your life to the max !!
Embrace your awesomeness !!! 
xoxo~ 

7 comments:

FarahYani said...

haha.. "you can run but can't escape my love"
okayy xde keje nyanyi utk amal..
bye..

amal said...

bwahahaha..enrique nyanyi untuk amal tau wehh ;ppp

aisyahrosli said...

cehhh. tak habeh2 ngan enrique dia.
@_@

izzaniharyati said...

over lak kau, mungkin lepas kau fax surat tu, rase cam baru dapat anak plak ngan enrique tu,bwahahah.

amal said...

HAHAHAHAH ! pandai kau zanii =))

Raji berkata said...

woahhh alhamdulillah
dpt offer letter dri mana? ;D

amal said...

raji ; from my uni =)