Monday, April 4, 2011

Shaheizy Sam (:

Bismillahirrahmanirrahim and assalamualaikum ,

hey pipols ! semalam aku tengok arh abp dengan adik and mama. And of course tengok dekat rumah je. Masa diorang nak umum anugerah pelakon tv lelaki popular aku jerit2 la name SAM, SAM , SAM. *ouh ya mase ni mama dah pandang aku pastu geleng2 kepala. aku sengih jela kan.ngehehehe * sekali remy ishak menang.  Aku cakapla " alaaa.." then mama cakap, " mama suka ape remy ishak menang. Macho tuh".  Aku cam aiyark~ maaa,of course la remy ishak tu macho tapi aku prefer SHAHEIZY SAM sebab die lawak ! to remy ishak fans,no offense okayh ?! aku takdela tak minat die. minat la jugak but more prefer to shaheizy sam =)


Then masa time nak umum pelakon lelaki paling popular aku cam berdebar2 nih *ouh,takdela berdebar mane pun.penyedap ayat je tuh :p *  Sekali Shaheizy Sam menang. Wahhh,terus aku menjerit kegirangan. bwahahahha :D 

awak bikin hati saya cair la ;p





Lepas tu mase die nak umum bintang paling popular seriously aku tak expect pun die menang even i wanted him to win this. Maybe sebab ade faizal tahir kan,so macam tak expect sangat arh. Then mase diorang sebut name Shaheizy Sam aku pun "WHOAAAAAA!!". sangat kuat okey. Then baru aku realised aku je mangek terlebih. adik aku sume cool je. Okayy,agak malu di situ tapi aku pedulik hapeh ! Hell yeah he won the NISSAN TEANA . durgghh,dah la aku memang set my eye on that car. Bikin hati aku panas + jealous arh jap.






To Shaheizy Sam in case awak terbace my post ; *dan2 je panggil die awak kan amal. aiyark~ *  CONGRATULATIONS and kalau dah dapat kete tuh jangan lupe pulak bawak saya jalan2 eyh.  And what is your phone number btw ? bwahahahahaha *sumpah gedik ! *



May Allah bless,
Live your life to the max !!
Embrace your awesomeness !!!
xoxo~


5 comments:

FarahYani said...

awak curang dgn enriquee!! lol

aisyahrosli said...

bhahahahaa! setuju dengan farah!
aku tak minat Sam. time dia menang tu aku awkward habis! bhahahaahah.
Sam? better Lisa surihani! agagagag!
;p

amal said...

err..enrique husband ! sam pakwe i. bwahahahaha.
ecah; alaa,cool ape sam menang !dari fasha sandha menang ! adehh

adan said...

salam, 1st time datang blog awak..

suker dengan lakonan sam.. berbakat besar..

psst.. awak kekasih sam er? lalala~~~

amal said...

adan; yeah3..me too like sam !
errr,kekasih ? coming soon ! aiyark~ hahaha